Sijos Menen – DAVO Wevelgem (U11 2.0 B) afgesloten met een triller

sijos_menen_logo_150Vandaag startte voor onze groep de competitie. Twee weken terug ben ik al mee geweest met groep A, maar eigenlijk als invaller. En dit was meteen ook mijn eerste verplaatsing.

We waren veel te vroeg in de sportzaal van Menen. Dat betekent een lange opwarming. Het was wel leuk: de trainster was er nog niet, en Yvan wist eigenlijk niet goed hoe hij het moest aanpakken. We konden hem wel het een en ander wijsmaken.

De wedstrijden zelf waren spannend, en evenwichtig. We hebben samen 4 van de 8 gespeelde sets gewonnen, en er dus evenveel verloren. Met steeds ongeveer 20 punten voor de verliezende partij.

spannende sets tegen Sijos Menen
spannende sets tegen Sijos Menen

Maar de laatste set was een echte triller. Kato en ik speelden die samen. We waren op een grote achterstand gekomen (8 punten), maar we bleven er voor vechten. Bij 23-19 dacht iedereen dat het over was. Maar dat dachten ze verkeerd: we zijn teruggekomen tot 24-24.

Daarna was het steeds haasje-over. En we hebben kunnen afsluiten met een 28-30 overwinning. Ik was helemaal op. En de supporters ook; maar dan van de zenuwen 🙂

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *