Mijn eerste competitie wedstrijd

Dit seizoen kom ik voor het eerst uit in een echte competitie. Ik heb natuurlijk wel al wedstrijdjes gespeeld, maar dat was op VIS-tornooitjes in maart en april vorig jaar. Of demonstratie wedstrijdjes op onze Startdag.

Onze U11 2.0 groep is opgesplitst in twee teams: 2.0 A en 2.0 B. Team A speelt een aantal wedstrijden, en daarna team B, dan weer team A, en zo verder.

Voor de eerste wedstrijd moest Team A spelen, maar er was een speelster te weinig. Ik mocht dus heel onverwacht meedoen.

Maar de strijd was ongelijk. We speelden tegen VT Ergo Wervik Geluwe, een gemengd team met spelertjes die allemaal jonger waren dan wij. De meesten waren pas gestart met volleybal, en hadden nog maar een paar trainingen achter de rug.

Maar ze hebben wel 1 wedstrijdje kunnen winnen. Cool!

About the Author

1 thought on “Mijn eerste competitie wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *